Boli Viu juny 2017

 • Published on
  29-Jan-2018

 • View
  3.059

 • Download
  2

Transcript

 1. 1. JUNY 2017
 2. 2. 2 Sumari ______________________________ I. Editorial. 3 II. Estem al dia amb... LEscola Informa 4 El menjador informa 13 III. El tema (3r, Cicle Mitj i 2n, Cicle Inicial) 16 IV. El Reportatge (4t. Cicle Mitj) 32 V. Rac de Cincies (6, Cicle Superior) 42 VI. Hem anat a... (P5, Ed. Infantil) 47 VII. El Rebost (P3, Ed. Infantil i 1r, Cicle Inicial) 49 VIII. Calligrames (5, Cicle Superior) 53 IX. Passatemps (P4, Ed. Infantil) 58 X. LAgenda 61
 3. 3. 3 I. Editorial___________________________ A punt dacabar el curs escolar i enmig d'avaluacions i reflexions sobre tot all que hem fet al llarg del curs, no hem arribat a fer o cal millorar, us fem arribar la segona edici de la nostra revista del Boli Viu. En els apartats de la revista que ara teniu a les vostres mans, lescola i menjador informa, trobareu informaci sobre activitats que shan portat a terme al llarg daquest darrers mesos i que daltra manera, potser, no en tindreu coneixement. Dels altres apartats, sn els vostres fills i filles els que us fan arribar les seves vivncies, experincies, opinionssobre activitats que han realitzat. A totes les famlies, us desitgem unes bones i merescudes vacances destiu!!
 4. 4. 4 II. Estem al dia amb_____________________ LEscola Informa VISITEM UNA EMPRESA El 7 de mar els alumnes de 6 van visitar lempresa papiolenca ELADIET situada al polgon industrial. En arribar, van ser atesos pel director qumic, altres responsables i fins i tot per un becari i el regidor de Promoci Econmica del Papiol. La visita va comenar a una sala per fer una detallada presentaci de l'empresa, on els alumnes molt engrescats, van tenir l'oportunitat de fer preguntes o comentaris, tot seguit, van acabar fent un recorregut per totes les installacions recentment reformades i que compten amb les ltimes tecnologies per a l'elaboraci de complements alimentaris naturals. Aquesta visita proposada per les tutores de 6 i gestionada des de la regidoria de Promoci Econmica, s'emmarca dins els continguts a treballar a l'rea de medi social i natural. Des d'aqu, el nostre agrament a tots els qui la heu fet possible aquesta visita i pel vostre temps i atenci que ens vreu dedicar.
 5. 5. 5 TALLER La bombeta Marieta Al mes de mar els alumnes de P-5 van realitzar el taller: La bombeta Marieta A travs dun conte teatralitzat per la protagonista de la historia, la Bombeta Marieta, jocs i, fins i tot, ballant, els alumnes van anar prenent conscincia que per viure en un planeta ms sostenible hem destalviar energia i fer s de les energies renovables: elica, solar Aquest taller gratut proposat per la Regidoria de Medi ambient forma part dels continguts a treballar sobre leducaci per a la sostenibilitat. VISITEM LA BIBLIOTECA A partir de gener van visitar la Biblioteca Valent Almirall, els alumnes de P-5, 3r, 4t i 5. Cada grup va ser rebut per la bibliotecria i, dacord el curs, sels va oferir una activitat especfica: conta contes per als ms menuts, triar contes per preparar un primer plat, segon plat i postres per als de 3r, lactivitatcuinem poesia per als de 4t i lactuaci del Mag Pep per als de 6. Totes les activitats van estar molt b. Grcies per la vostra dedicaci.
 6. 6. 6 UN AUTOR A LES AULES Aquest curs els alumnes de 3r han llegit el llibreFlairosa, la bruixa dels sabons de Carles Sala i Vila, i cal dir que van estar molt motivats per llegir-lo perqu sabien que al mes de maig el Carles, l'autor del llibre, vindria a les seves aules per respondre les seves preguntes i compartir comentaris i opinions al voltant del llibre i el fet literari. Abans que arribs el Carles i imitant a la bruixa Flairosa, a la classe van fer sab de roman i van preparar lentrevista per fer-li. Va ser una visita molt agradable i enriquidora. Grcies Carles. TALLER DHIGIENE POSTURAL Com hem de carregar la motxilla? Com lhem de portar? Com hem de seure a la cadira? Respondre aquestes qestions i donar a conixer unes normes bsiques dhigiene postural, s el que van fer dues professionals de lentitat ADAPTA amb tots els alumnes de cinqu el 5 de mar a lescola a travs dun taller. Aquest taller subvencionat per la Diputaci i gestionat des de serveis socials ha estat proposat per les tutores de 5 per treballar leducaci per a la salut.
 7. 7. 7 EL BOT MGIC Al mes d'octubre els alumnes de P3 i P-4 van rebre una visita molt especial, es tractava del grupEl Bot Mgic, format per nois i noies amb diversitat funcional de l'escola ASPASIM d'atenci a la discapacitat psquica, i que amb molt entusiasme els van explicar un quants contes. El mateix grup, al mes d'abril van tornar a l'escola per compartir amb els alumnes de 3r i 4t la can de la llegenda de sant Jordi amb la singularitat de cantar-la acompanyada del llenguatge de signes. Genial!! Van ser dues trobades molt entranyables i enriquidores, on tots van tenir l'oportunitat d'aprendre sent diferents. VISITEM LESCOLA DE MSICA El 27 dabril tots els alumnes de l'escola van visitar l'escola de Msica del Papiol, aquest curs per va ser una visita molt especial, ja que els alumnes de cada cicle es va reagrupar en 6 grups i cada grup va anar passant per cada aula de lescola per fer-ne un tastet: Piano, viol, dansa, saxo A cada classe van compartir una part terica i una de prctica. Genial!!
 8. 8. 8 Des d'aqu, el nostre agrament a tot l'equip de mestres per l'atenci i temps que ens vreu dedicar. POSEM UN NIU A L'ESCOLA!! Vetllant per la protecci del nostre medi natural, el 9 de maig els alumnes de 4t van realitzar un taller per construir diferents nius per a ratpenats amb la perspectiva de penjar-ne un a l'escola i la resta pel Papiol. Al llarg del taller, dirigit per Xavier Bolt, els alumnes van tenir l'oportunitat d'observar, crear, preguntar i treballar en equip al voltant de la construcci d'aquests habitacles. Aquest taller proposat i subvencionat des de la Regidoria de Medi Ambient ha estat realitzat per un professional de l'equip Projecte la Caravana Cientfica
 9. 9. 9 VISITEM UNA FBRICA El 17 de maig els alumnes de 5 van visitar les installacions de la cooperativa La Fageda al Ripolls, integrada per treballadors amb discapacitat intellectual. Al llarg de la visita, els alumnes van tenir loportunitat de conixer la granja, les vaques i la sala de munyir, aix com veure la fbrica i descobrir el procs de producci. Va ser una visita molt agradable i interessant!! Aquesta activitat ha estat proposada i subvencionada per la empresa TENO del menjador de lescola. VISITEM LAJUNTAMENT El 24 de mar els alumnes de 3r vam visitar lAjuntament del Papiol. Van ser rebuts i atesos per lalcalde Joan Borrs i el regidor deducaci Salvador Auberni. A la sala de Plens, van fer-los un munt de preguntes que prviament havien preparat i, en acabar de respondre-les, van veure les diferents dependncies de lAjuntament tot explicant-los les diferents feines que es realitzen. Des daqu el nostre agrament a lalcalde i regidor. Aquesta visita semmarca dins els continguts a treballar a lrea de medi social.
 10. 10. 10 PENSA-THO!! Tu decideixes! El 8 de juny els alumnes de 6 van realitzar un taller sobre prevenci del consum del tabac. A travs de diferents activitats dirigides per la Mireia Martnez, professional de Tallers Quantum, els alumnes van apuntar moltes idees clau per reforar la decisi de no fumar i la repercussi positiva que aquesta opci pot tenir en la seva salut fsica i psicolgica. Aquest taller subvencionat per la Diputaci, ha estat proposat des de serveis socials i forma part dels continguts a treballar relacionats amb leducaci per a la salut. PREVENCI DINCENDIS El 7 de juny, al gimns de lescola, els alumnes de 5 i 6 van veure una obra de teatre molt especial: A foc lentdel grup Filomena Teatre, eren tres artistes que de manera molt divertida tot preparant la seva festa de sant Joan els donaven consells per celebrar la festa amb seguretat per tal de prevenir cap incendi. Aquesta activitat gratuta proposada i gestionada des de lAjuntament forma part de la campanya revetlles amb precauci de protecci civil.
 11. 11. 11 VISITEM EL MUSEU DEL PAPIOL El 9 de juny els alumnes de 6 van visitar el Museu del Papiol ubicat als antics menjadors escolars del Pau Vila al carrer Dr. Trueta. Al llarg de la visita els alumnes van conixer un munt dobjectes que el Museu alberga del patrimoni histric del poble relacionats, sobretot, amb la pagesia i els oficis menestrals. Durant la visita, els alumnes van ser atesos i acompanyats pels Srs. Eduard Serra i Jaume Queralt. Moltes grcies als dos. TALLER EXLIBRIS El divendres 16 de juny els alumnes de 5 van anar a la Biblioteca Municipal a realitzar un taller dEx-libris dirigit per la Sra. Mara Luisa Muro, artista papiolenca de llarga trajectria com a pintora. El taller va tenir una part terica i una de prctica on cada alumne va tenir loportunitat de crear el seu propi Ex libris. Moltes grcies Mara Luisa per la teva collaboraci.
 12. 12. 12 MATRCULES Tancat el perode de matrcula, a la nostra escola shan matriculat 34 alumnes per fer P-3 el curs vinent. Referent als alumnes de 6 que el curs vinent comenaran lESO, 26 shan matriculat a Iinstitut Bernat el Ferrer, 8 al linstitut Llus de Requesens i 1 a un altre centre. Tant als alumnes com les seves famlies, us desitgem molta sort en aquesta etapa que aviat comenareu!!
 13. 13. 13 INFORMEM DEL MENJADOR EL MENJADOR, Durant tot el curs, els vostres fills/es han enriquit i assolit uns bons hbits de menjador, dhigiene i de conducta. Linforme del tercer trimestre veureu els progressos i observacions de cada alumne. Els productes sn de proximitat i els elaborem a cuina, amb producte de primera qualitat agafada de la terra a cuina, amb larribada de la primavera i estiu,els plats sn ms fresquets ; amanida de pasta, de llegum...fruites de temporada i el gelat. Recordeu que els mens estaran al web de lAMPA ( ampapauvila.org). Us fem un tast del que hem anat realitzant aquests darrers mesos: EL CONCURS DE LANNA VIVES, Amb la frase sense por tot es fa possible,activitat que vrem realitzar al menjador i ens va escriure agraint la tasca feta i que sumant capacitats vrem aconseguir entre tots amb tant entusiasme, realitzar amb diferents materials la frase exposada al menjador. Recordem sempre que tots som diferents i que les nostres diferencies plegades enriqueixen els projectes en que participem. Teno ens ha fet arribar la frase amb ferro on estar exposada al nostre menjador. Felicitats a tothom!!! ELMICU MACS ENS VA FER UNA VISITA... La mascota de Teno, com ja sabeu ens va fer una visita a lescola...doncs ens va transmetre els valors duna alimentaci equilibrada i saludable, mitjanant una representaci teatral. La Montserrat ens va explicar duna manera molt divertida com havem de menjar o tastar tots els aliments que surten a la pirmide nutricional.
 14. 14. 14 LES MONES MS MONES DE LESCOLA... Els nens /es de 3r a 6 varen realitzar un concurs de decoraci de mones de pasqua, els ous de gelatina amb colors, els pollets, xocolatines de colors...per tots els ingredients els havien daconseguir mitjanant una gimcana amb proves molt divertides! Van ser totes premiades...a la ms bona...a la ms decorada... tots van ser molt bons cuiners/es!!! LA FAGEDA I TENO Teno, empresa de menjador, el passat 17 de maig va convidar al curs de 5, a veure on es fabriquen aquests iogurts tan bons que mengem al menjador. Vrem passar un dia agradable, veien les vaques embarassades, vaques de P2 P3 i P4.. en els seus apartaments i en la seva hora desbarjo, la sala dextreure la llet, el seus bidons...b des de el seu inici fins la producci dels iogurts i altres postres lctics. Tota una experincia i un bon projecte social de lentorn.
 15. 15. 15 FEM TEATRE... Com cada any us convidem a veure les obres de teatre que han fet els vostres fills/es amb molta illusi i que representaran en horari de 15:30h. al gimns de lescola, entrant per la porta del carrer del Trull. (porta gimns) *Dilluns 12 de juny, P5 EL BOSC DE LAMISTAT . *Dimecres 14 de juny, P4 EL PEIX IRISAT. Lltima jornada gastronmica del curs:... DINEM A LA FRESQUETA ... Menjarem al estil FRESQUET a lombreta del pati...els nens/es estan preparant actuacions de tota mena; balls amb coreografies, petites escenes.. ! lespectacle estassegurat ! Lequip del menjador us volem desitjar unes bones vacances, us esperem el curs vinent! Arreveure!!!
 16. 16. 16 III. El Tema__________________________ ENS VISITA EL BOT MGIC! El dia 3 dabril va venir a lescola el BOT MGIC! Van fer-nos una activitat als nens i les nenes de 3r i 4t: ens van ensenyar llengua de signes i la can de Sant Jordi! Va ser sper divertit! El bot mgic s un grup de conta contes del Centre Ocupacional de la fundaci ASPASIM (Associaci que ofereix atenci a persones amb discapacitat psquica) Mha encantat el Bot mgic sn un grup de persones que fan llengua de signes. Els fan per comunicar-se amb algunes persones. Aina Palacio He aprs una can de Sant Jordi. Hem vist un vdeo de llengua de signes. Marwa. Mha agradat el vdeo i he aprs a cantar la can de Sant Jordi.Mario.
 17. 17. 17 El Bot mgic mha ensenyat una can en llengua de signes. Ariadna. Mha agradat fer els signes amb les mans i sobretot la can. Ens han ensenyat molt b. Pol. Mha agradat molt!!! Era molt emocionant! Que tinguem problemes no vol dir que ens hagin dapartar dels altres ni que no poguem dominar res. Erinn. He aprs que sempre fer la llengua de signes s una mica cansat mhe sentit una mica trist. Dami. El que ms mha agradat s aprendre la llengua de signes. Tamb mhan explicat que les persones que tenen discapacitat no han destar separades, sin que noms necessiten una ajuda. Amb la llengua de signes tenen una manera de comunicar-se. Cecilia. Mha agradat molt. Mhe sentit molt calmada i relaxada. Ha estat molt divertit. Maria. Ha estat molt divertit perqu mhan ensenyat molt b. Izan. Mhan ensenyat coses molt boniques. Shan portat molt b amb nosaltres. Joana.
 18. 18. 18 No hem de deixar a ning sol perqu tingui una discapacitat. Giulia. Mha agradat molt la can que ens ha ensenyat el bot mgic. Biel Farran. Mha agradat que mensenyissin a parlar en signes i tamb la can. Est molt b aprendre signes. Carla. Mha agradat molt perqu he aprs llengua de signes. Albert. He aprs que si ets diferent no passa res. Mariona. Mhe divertit molt fent la can de Sant Jordi. Aina Estrella. Mha agradat perqu ens han ensenyat una can en signes. Gerard Mhan agradat una mica el video i la llengua de signes. lex. Mha agradat fer signes amb les mans, el video i sobretot la can. Mximo.
 19. 19. 19 Mha encantat lactivitat perqu he aprs llengua de signes. Lia. El que ms mha agradat ha estat la can perqu no la sabia. Joel. La can s molt xula i mha agradat lactivitat, lhan explicat molt b! Marina. Ha estat xulo perqu entendre llengua de signes s molt divertit. Biel V. El que ms mha agradat ha estat practicar la can. Jlia. Mhan ensenyat a no qestionar una persona que sigui diferent, perqu en realitat som tots iguals. Aitor Garca. Mhe sentit b. Mha agradat aprendre llengua de signes. Andrs. Mhan trasms que eren persones molt amables. Nihad. Mha agradat perqu parlar amb signes s com aprendre un idioma nou. Ajudes a que les persones sordes no es pensin que estan soles. Greta. Mha agradat molt i he aprs moltes coses amb signes. Ilham. El Bot mgic ens ha ensenyat a parlar en llengua de signes. Mireia. Mha agradat quan hem cantat la can amb signes! He apres que hem de respectar a la gent que t discapacitat. Mart. Crec que he apres a comunicar-me amb la comunitat duna altra manera. Lidia.
 20. 20. 20 Mha agradat la can, el video i he apres llengua de signes. Aitor Rubio. Mha agradat moltssim lactivitat i tamb el vdeo. Mhe sentit molt feli i magradaria repetir-ho. Hind. GRCIES BOTO MGIC! Mha agradat el video, la can i aprendre paraules en llengua de signes. Roger. Hem apres la can de Sant Jordi en llengua de signes i ha estat molt divertit. Angel.
 21. 21. 21
 22. 22. 22
 23. 23. 23
 24. 24. 24
 25. 25. 25
 26. 26. 26
 27. 27. 27
 28. 28. 28
 29. 29. 29
 30. 30. 30
 31. 31. 31
 32. 32. 32 IV. EL Reportatge______________________ CONSTRUIM CASES DE RATPENATS Dimarts 9 de Maig va vindre a lescola un noi que es deia Xavi i que sabia fer cases per a ratpenats i per a ocells. Nosaltres vam fer cases per a ratpenats. Ens vam dividir en quatre grups. El grup que em va tocar a mi magradava per a vegades ens barallvem. Les cases van sortir molt be!Per no vam ser els nics que ho vam fer, tamb ho va fer laltra classe. Cada grup va fer una casa diferent. Vam clavar molts claus i puntes i vam enganxar amb una cola especial. Mho vaig passar molt be! Ariadna Garcia 4tA.
 33. 33. 33 FEM UNA CASA DE RATPENATS El dimarts 9 de Maig vam fer una casa per a ratpenats. LAjuntament del Papiol i les mestres li van demanar a un noi que es deia Xavi perqu era expert en cases de ratpenats i ocells. Com estem treballant un projecte sobre els ratpenats ens interessava molt. El Xavi ens va ensenyar a fer unes cases i vam fer 7 cases de ratpenats entre tot quart. Va ser molt divertit perqu mai havia treballat amb fusta, cola... I aquest treball s molt important per que els ratpenats estan en perill dextinci!!! Pau Blzquez 4tA
 34. 34. 34 FEM CASES DE RATPENATS Materials i eines: Fusta se diferents mides Claus Cola blanca Barrina Martell Dos trossos de mosquitera Grapadora de paret Mordassa Serra de marqueteria Cinta mtrica Llapis Elaboraci de la caseta: Vam collocar la fusta per mirar si estava b o malament i desprs l enganxvem amb cola. A continuaci li vam donar la volta a la caseta i vam clavar els Claus perqu s aguantessin millor, desprs amb unes altres peces les vam enganxar en mig de la caseta per separar uns ratpenats dels altres, a continuaci vam agafar claus i els vam clavar amb el Martell perqu s aguantes millor. Desprs vam agafar dues fustes que vam tindre que mesurar i mesuraven l mateix, llavors vam agafar un llapis i la vam calcar i a continuaci tamb vam agafar el llapis i vam dibuixar l entrada. Desprs vam agafar una barrina i vam fer dos forats i a continuaci vam tallar la fusta amb la serra de marqueteria. Desprs la vam encaixar a la caseta i ho vam enganxar amb cola i claus. A continuaci vam tallar dos trossos de mosquitera i ho vam enganxar amb la grapadora de paret per la Johana no va poder enganxar- la l Alex tampoc la Claudia si i jo noi ja vam acabar perqu si no l altre classe no la podria fer, tots els altres grups la van acabar perqu era la petita per la meva era mes gran. El meu grup: La Johana, la Claudia i l Alex. Noel Ardanuy 4t B
 35. 35. 35 FEM CASES DE RATPENATS MATERIALS I EINES Cola Fusta de diferents mesures Tornavs elctric Claus Frontissa Barrina Mordassa Serra de marqueteria Tornavs Martell Alicates Cargols Filferro Cinta mtrica ELABORACI DE LA CASETA Primer vam anar agafar fustes. Totes eren de diferents mides i les vam haver de mesurar-les amb la cinta mtrica. Desprs vam fer-la sense enganxar-la amb cola per organitzar-nos. Vam anar enganxen i vam agafar quatre cargols per enganxar la frontissa per poder obrir al porta vam deixar un forat molt petitet per que puguin entrar els ratpenats. El meu grup ens vam organitzar molt b. rem: El Bruno, la Adriana, lIzan i jo. Desprs vam posar dos cargols a cada costat amb filferro perqu no sobri tota lestona la porta. Per ltim vam fer lnies amb la barrina i un tornavs a la fusta per que els ratpenats es puguin agafar millor. MARTINA MIGUEL 4t B
 36. 36. 36
 37. 37. 37
 38. 38. 38
 39. 39. 39
 40. 40. 40
 41. 41. 41
 42. 42. 42 V. El Rac de Cincies___________________ AN EXPERT IN SATELLITES COMES TO PAUVILA A presentation by Belen Garca Ruiz. Belen is a telecommunication engineer. She studied in ValenciaUniversity and then went to work to different countries like Holland, London and France. Nowadays and for a long time she works for ESA (European Space Agency). Belen Garca Ruiz came to our school to make a presentation about satellites. She introduced herself speaking in English. With this presentation 6th year students, we have learnt many things about satellites. Every year arelaunched over 220satellites.Aroa, Marcel and Fran There are more satellites in the space than we thought. There are 4.256 satellites, but only are orbiting 1.419.Ariadna, Paola and Mar There are different types of satellites: Science,navigation,earthobservation and Communication.Arnau, Alvaro The plane that transports parts of the satellites is calledAntonov. Itsenormous!!!Eros andIker The satellites usually have the name of the Company, for example Inmarsat.Laia
 43. 43. 43 Belens Company never has failed when they have launched a satellite. They run many tests to check and confirm that everything is ok. Estel, YosraandQueralt Therere three orbits: LEO: they orbit near the Earth. GEO:they orbit at the same time of the Earth. MEO: they orbit between Geo and Leo. Every students
 44. 44. 44 At the end of the explanation Belen has showed different materials that they use to build the satellites and she let us touch them. Carles, Eric and Ana Its a blanket to protect the satellite of extreme temperatures!!!Eric and Pau Light and tough materials!!!Jordi, Marta andJordi.
 45. 45. 45 INMARSAT CLEAN ROOM The velocity of Ariane 5 varies depending on the altitude, it starts at 36m/s and goes up to 9.3 Km/s Hugo and Pep Two collisions have happened at low speed involving the Mir space station (Russian) with astronauts inside, in 1994 and 1997Queralt and Yosra
 46. 46. 46 We have made some questions in English and with her answers we have learnt that Belen and all her mates speak always in English, not only in UK, everywhere, so Speaking in English is MANDATORY!!! GraphicDesigner: Joel and assistants. This presentation has been interesting and amazing!!! Jimena, Jordi, Pablo and the rest of pupils.
 47. 47. 47 VI. Hem anat... _________________________ LES NENES I ELS NENS DE P5 HEM ANAT AL CASTELL DEL PAPIOL. CASTELL ESCOLA
 48. 48. 48 QUAN HEM ARRIBAT AL CASTELL LHEM DIBUIXAT. ENS HEM FIXAT MOLT B COM S. T: 3 FINESTRES, 3 TORRES, 1 TORXA, REIXES PUNXEGUDES, HI HA MERLETS I EST AL DAMUNT DUNA ROCA .
 49. 49. 49 VII. El Rebost_________________________
 50. 50. 50
 51. 51. 51
 52. 52. 52
 53. 53. 53 VIII. Calligrames_______________________ ELS CALLIGRAMES Els alumnes de 5 hem fet dartistes creant els nostres poemes de la manera ms divertida. Aqu els teniu!!!!!
 54. 54. 54
 55. 55. 55
 56. 56. 56
 57. 57. 57
 58. 58. 58 IX. Passatemps ________________________ ELS NENS I NENES DE P4 HEM ANAT A ESCOLTAR UNA AUDICI A LESCOLA DE MSICA. A VEURE SI TROBES EN AQUESTA SOPA DE LLETRES LES PARAULES RELACIONADES AMB LA MSICA. P E F L A U T A Q I F R K O P L E A I M L R Q U K T N A M V T S O E S O G U I T A R R A X M S O Y X E A X M N I L J Z R H O L C C K C M K U Z S S L N V B Z O R G U P U B L I c PBLIC GUITARRA VIOL FLAUTA PIANO MSICS SAXO
 59. 59. 59 ELS DINOSAURES HEM FET UN DIBUIX DEL BOSC DEL PAPIOL. TROBA LES SET DIFERNCIES!
 60. 60. 60 TROBA LES 7 DIFERNCIES DEL DIBUIX DEL BOSC QUE HEM FET LA CLASSE DELS FANTAS P4B
 61. 61. 61 X. Agenda ___________________________ mes dia Activitat nivell juny 7, 8 i 9 Colnies a Aiguafreda (La Llobeta) P5 juny 14, 15 i 16 Colnies a Llafranc (Albatros) 6 juny 16 Sortida aSant Esteve Sesrovires (Jugant amb el fang) Ed. Infantil juny 17 Festa fi de curs Tots juny 20 Lliurament dinformes Infantil i Primria juny 21 Sortida a Centelles (Mas Banyeres) Cicle Inicial juny 21 Activitat ldica a lescola Cicle Mitj juny 21 Sortida a Cubelles (Multiaventura) Cicle Superior juny 21 ltim dia descola Infantil i Primria juny 29 Lliurament 3r informe 6 setembre 12 Inici del curs Infantil i Primria BBoonn eessttiiuu
 62. 62. 62