OUTRAM SECONDARY SCHOOL END-OF-YEAR End of Year Exam... · END-OF-YEAR EXAMINATION ... 1 h --- CPA…

  • Published on
    30-Aug-2018

  • View
    212

  • Download
    0

Transcript

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 1NT TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 12.20 pm

    1 h 15 min

    1 h 20 min

    English Language P1

    English Language P2

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.00 am

    10.00 am

    1 h

    ---

    CPA P1

    EL Oral Exam

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 8.50 am

    50 min

    50 min

    50 min

    BCL P1

    BTL P1

    BML P1

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 8.30 am

    8.00 am 8.30 am

    8.00 am 8.30 am

    9.45 am

    30 min

    30 min

    30 min

    ---

    BCL P3 (AVA)

    BTL P3 (TL room)

    BML P3 (ML room)

    MTL Oral exam

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 9.30 am

    1 h 30 min

    Science

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 11.45 am

    1 h 30 min

    45 min

    Mathematics P2

    English Language P3

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.00 am

    11.00 am 12.15 pm

    1 h

    1 h 15 min

    Mathematics P1

    CPA P2 (Practical)(2 labs)

    Please take note:

    1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concerned.

    4. If pupils are caught cheating during the examination, a zero mark will be given for the

    paper concerned.

    5. All pupils are NOT allowed to leave the examination room before the end of each paper.

    6. Normal lessons will commence on 17 October 2017.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To : Form Teacher of Class _____________

    I have received the 2017 End-of-Year Examination Timetable from my child/ward

    __________________________________(Name ) and have noted the dates and

    regulations pertaining to the examinations.

    Name of Parent/Guardian :________________________ Signature :_______________

    Date :___________________

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 1NA TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.50 am

    11.00 am 12.50 pm

    1 h 50 min

    1 h 50 min

    English Language P1

    English Language P2

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.20 am

    1 h 20 min

    English Literature

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 12.00 pm

    11.00 am 12.30 pm

    50 min

    1 h 30 min

    1 h

    1 h 30 min

    CL B P1 (selected students)

    CL/ML/TL P1

    CL B P2 (selected students)

    CL/ML/TL P2

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 9.15 am

    1 h 15 min

    Geography

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 10.00 am

    2 h

    Lower Secondary Science

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 11.45 am

    1 h 30 min

    45 min

    Mathematics P2

    English Language P3

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.00 am

    1 h Mathematics P1

    Please take note:

    1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concerned.

    4. If pupils are caught cheating during the examination, a zero mark will be given for the

    paper concerned.

    5. All pupils are NOT allowed to leave the examination room before the end of each paper.

    6. Normal lessons will commence on 17 October 2017.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To : Form Teacher of Class _____________

    I have received the 2017 End-of-Year Examination Timetable from my child/ward

    __________________________________(Name ) and have noted the dates and

    regulations pertaining to the examinations.

    Name of Parent/Guardian :________________________ Signature :_______________

    Date :__________________

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 1E TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.50 am

    11.00 am 12.50 pm

    1 h 50 min

    1 h 50 min

    English Language P1

    English Language P2

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.20 am

    1 h 20 min

    English Literature

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 12.00 pm

    11.00 am 12.30 pm

    50 min

    1 h 30 min

    1 h

    1 h 30 min

    CL B P1 (selected students)

    CL/ML/TL P1

    CL B P2 (selected students)

    CL/ML/TL P2

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 1.00 pm

    1 h 15 min

    2 h

    Geography

    Higher Chinese P1 (S25

    classroom)

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 10.00 am

    11.00 am 12.45 pm

    2 h

    1 h 45 min

    Lower Secondary Science

    Higher Chinese P2 (S25

    classroom)

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 11.45 am

    1 h 30 min

    45 min

    Mathematics P2

    English Language P3

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.00 am

    1 h Mathematics P1

    Please take note:

    1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concerned.

    4. If pupils are caught cheating during the examination, a zero mark will be given for the

    paper concerned.

    5. All pupils are NOT allowed to leave the examination room before the end of each paper.

    6. Normal lessons will commence on 17 October 2017.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To : Form Teacher of Class _____________

    I have received the 2017 End-of-Year Examination Timetable from my child/ward

    __________________________________(Name ) and have noted the dates and

    regulations pertaining to the examinations.

    Name of Parent/Guardian :________________________ Signature :_______________

    Date :___________________

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 2NT TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 12.20 pm

    1 h 15 min

    1 h 20 min

    English Language P1

    English Language P2

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 8.50 am

    11.00 am 12.15 pm

    50 min

    50 min

    50 min

    1 h 15 min

    BCL P1

    BTL P1

    BML P1

    CPA P2 (Practical)(2 labs)

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 9.00 am

    10.00 am

    1 h

    ---

    CPA P1

    EL Oral Exam

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 9.00 am

    11.00 am 11.45 am

    1 h

    45 min

    Mathematics P1

    English Language P3

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 9.30 am

    1 h 30 min

    Mathematics P2

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 8.30 am

    8.00 am 8.30 am

    8.00 am 8.30 am

    9.45 am

    30 min

    30 min

    30 min

    ---

    BCL P3 (AVA)

    BTL P3 (TL room)

    BML P3 (ML room)

    MTL Oral exam

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.30 am 1 h 30 min Science

    Please take note:

    1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concerned.

    4. If pupils are caught cheating during the examination, a zero mark will be given for the

    paper concerned.

    5. All pupils are NOT allowed to leave the examination room before the end of each paper.

    6. Normal lessons will commence on 17 October 2017.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To : Form Teacher of Class _____________

    I have received the 2017 End-of-Year Examination Timetable from my child/ward

    __________________________________(Name ) and have noted the dates and

    regulations pertaining to the examinations.

    Name of Parent/Guardian :________________________ Signature :_______________

    Date :__________________

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 2NA TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.50 am

    11.00 am 12.50 pm

    1 h 50 min

    1 h 50 min

    English Language P1

    English Language P2

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 11.45 am

    1 h 15 min

    45 min

    History

    English Language P3

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 12.00 pm

    11.00 am 12.30 pm

    50 min

    1 h 30 min

    1 h

    1 h 30 min

    CL B P1 (Selected students)

    CL/ML/TL P1

    CL B P2 (Selected students)

    CL/ML/TL P2

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 9.20 am

    1 h 20 min

    English Literature

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 10.00 am 2 h Lower Secondary Science

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 9.00 am

    1 h

    Mathematics P1

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.30 am

    1 h 30 min

    Mathematics P2

    Please take note:

    1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concerned.

    4. If pupils are caught cheating during the examination, a zero mark will be given for the

    paper concerned.

    5. All pupils are NOT allowed to leave the examination room before the end of each paper.

    6. Normal lessons will commence on 17 October 2017.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To : Form Teacher of Class _____________

    I have received the 2017 End-of-Year Examination Timetable from my child/ward

    __________________________________(Name ) and have noted the dates and

    regulations pertaining to the examinations.

    Name of Parent/Guardian :________________________ Signature :_______________

    Date :________________

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 2E TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.50 am

    11.00 am 12.50 pm

    1 h 50 min

    1 h 50 min

    English Language P1

    English Language P2

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 11.45 am

    1 h 15 min

    45 min

    History

    English Language P3

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 8.50 am

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 12.00 pm

    11.00 am 12.30 pm

    50 min

    1 h 30 min

    1 h

    1 h 30 min

    CL B P1 (Selected students)

    CL/ML/TL P1

    CL B P2 (Selected students)

    CL/ML/TL P2

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 1.00 pm

    1 h 30 min

    2 h

    English Literature

    Higher Chinese P1 (S25

    classroom)

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 12.45 pm

    1 h 30 min

    1 h 45 min

    Mathematics P1

    Higher Chinese P2 (S25

    classroom)

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 10.00 am 2 h Lower Secondary Science

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.30 am

    1 h 30 min

    Mathematics P2

    Please take note:

    1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concerned.

    4. If pupils are caught cheating during the examination, a zero mark will be given for the

    paper concerned.

    5. All pupils are NOT allowed to leave the examination room before the end of each paper.

    6. Normal lessons will commence on 17 October 2017.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To : Form Teacher of Class _____________

    I have received the End-of-Year Examination Timetable from my child/ward

    __________________________________(Name ) and have noted the dates and

    regulations pertaining to the examinations.

    Name of Parent/Guardian :________________________ Signature :_______________

    Date :__________________

  • OUTRAM SECONDARY SCHOOL

    END-OF-YEAR EXAMINATION 2017

    SECONDARY 3NT TIMETABLE

    Date / Day Time

    Duration Subject Classes

    28-9-2017

    Thursday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 12.20 pm

    1 h 15 min

    1 h 20 min

    English Lang P1

    English Lang P2

    All

    All

    6-10-2017

    Friday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 12.00 pm

    1 h 15 min

    1 h

    Science P2

    Science P1

    All

    All

    9-10-2017

    Monday

    8.00 am 9.30 am

    11.00 am 12.30 pm

    1 h 30 min

    1 h 30 min

    Mathematics P2

    CPA P2 (Practical)

    All

    All

    10-10-2017

    Tuesday

    8.00 am 9.00 am

    8.00 am 9.00 am

    11.00 am 11.45am

    1 h

    1 h

    45 min

    D&T

    Retail Operations

    English Lang P3

    Selected students

    Selected students

    All

    11-10-2017

    Wednesday

    8.00 am 9.15 am

    10.15 am

    1 h 15 min

    ---

    Mathematics P1

    EL Oral Exam

    All

    All

    12-10-2017

    Thursday

    8.00 am 9.15 am

    11.00 am 11.50 am

    11.00 am 11.50 am

    11.00 am 11.50 am

    1 h 15 min

    50 min

    50 min

    50 min

    CPA P1

    BCL P1

    BTL P1

    BML P1

    All

    Selected students

    Selected students

    Selected students

    13-10-2017

    Friday

    8.00 am 8.30 am

    8.00 am 8.30 am

    8.00 am 8.30 am

    9.45 am

    30 min

    30 min

    30 min

    ---

    BCL P3 (AVA)

    BTL P3 (TL room)

    BML P3 (ML room)

    MTL Oral exam

    Selected students

    Selected students

    Selected students

    All

    Please take note: 1. All pupils are to be in full school uniform and are to attend the morning flag raising

    ceremony.

    2. All pupils must be punctual for the examinations and are to report in the exam venue 15

    minutes before the commencement of paper. No extra time will be given to any pupil who

    is late.

    3. All pupils must produce a medical certificate if they are absent for any paper. If no

    medical certificate is submitted, a zero mark will be awarded for that particular paper

    concern...

Recommended

View more >